.
Chou  🐰

Chou  🐰

@Nurastikaa_Dz

Tweets11.9k
Followers895
Following434
Likes1.9k

An Ordinary

Sandakan Sabah
Joined on June 2013

Statistics

We looked inside some of the tweets by @Nurastikaa_Dz and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
2 day
Average replies
33
Average retweets
9884
Average likes
11193
Tweets with photos
25 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
15 / 100

Last Seen Profiles

@toriru6969 @toriru6969
@Elsevier_Es @Elsevier_Es
@raphaelnet_com @raphaelnet_com
@osareu @osareu
@HudgensYashara @HudgensYashara
@CeleTauzin @CeleTauzin
@Humble51187472 @Humble51187472
@teehitt @teehitt
@Emreerdem41 @Emreerdem41
@arabic1995 @arabic1995
@STStreamers @STStreamers
@setteidreams @setteidreams
@yilmazeyup7931 @yilmazeyup7931
@alazgulcen2 @alazgulcen2
@KirkstallForge @KirkstallForge
@PMDiekirch @PMDiekirch

Jika minum air putih hendaklah dia:

-Duduk
-Minum guna tangan kanan
-Minum dengan 3 kali teguk

Setiap kali teguk dimulai dengan بسم الله dan diakhiri dengan الحمد لله.

Siapa yang minum cara begini akan dihilangkan rasa untuk melakukan maksiat selagi mana air itu ditubuhnya.

36
25.1k
31k

PENATNYA BUAT MAKSIAT

Buat maksiat ni penat. Sangat penat.

Penat sebab terpaksa menipu diri sendiri dengan cakap,

"Aku okay la.."
"Aku seronok la.."

Padahal hati kita tak tenang pun. Kalut, serabut, stress.

Penat juga sebab selalu sangat bertarung dengan nafsu sendiri.

19
9.6k
14.4k

2 solat yang akan menyebabkan kita tak dimasukkan ke dalam neraka dan dekat dgn jaminan syurga:

1. Solat Subuh
2. Solat Asar

[Hr. Muslim]

So please, don’t take any ‘Solat Fardhu’ for granted. Especially that 2 Solat in our life as a Muslim.

41
29.4k
37.4k

Bila banyak kali bodek abang ni . Rasa bersalah jugak hiuhh.. ~

0
0
0

Serious talk!

Surah Al-Waqiah kau baca every night before tidur. Rezeki tu datang dalam macam² bentuk yang kau tak sangka dan menyangka.

Please amalkan guys. Surah Al - Mulk also😊.

17
11.4k
15.8k

Call aku malam malam sampai terkejut dri tidur last last cakap “maaf salah nombor”. Uhh! Rasa mau tumbuk jak bah errr

0
0
0
Birthday (2019)Sediakan Tisu untuk menonton movie ni. Nangis teruk weyh! movie ni merupakan Top 3 terbaik di korea 2019 sama dngn Parasite dan idol! Bukan senang nak terima bahawa orang yang kita sayang dah pergi! Best guys! 8.5/10#RekomenFilem #Rekomenmovie #PaanMovie

Birthday (2019)

Sediakan Tisu untuk menonton movie ni. Nangis teruk weyh! movie ni merupakan Top 3 terbaik di korea 2019 sama dngn Parasite dan idol! Bukan senang nak terima bahawa orang yang kita sayang dah pergi! Best guys!
8.5/10
#RekomenFilem #Rekomenmovie #PaanMovie

72
7.5k
13.5k

Banganggnya

0
0
0

https://www.pubgmobile.com/act/a20191130poster/in/share_EN.html 

0
0
0

Kenapa lah hati ni cepat betul mengecil 😞😭

0
0
1
Saya fikir Sukan SEA tidak relevan lagi. Ia lebih kepada sukaneka kampung dan bukan Olimpik. Mana2 tuan rumah akan menang dengan jumlah emas yg sangat besar. Acara yg tidak memihak tuan rumah akan digugurkan. Kemudian mereka cipta acara sendiri.

Saya fikir Sukan SEA tidak relevan lagi. Ia lebih kepada sukaneka kampung dan bukan Olimpik. Mana2 tuan rumah akan menang dengan jumlah emas yg sangat besar. Acara yg tidak memihak tuan rumah akan digugurkan. Kemudian mereka cipta acara sendiri.

162
15.9k
12.3k
Ya Allah Save The Muslims In GazaYa Allah Save The Muslims In PakistanYa Allah Save The Muslims In YemanYa Allah Save The Muslims In SyriaYa Allah Save The Muslims In BurmaYa Allah Save The Muslims In ChinaYa Allah Save The Muslims In Pleastine

Ya Allah Save The Muslims In Gaza
Ya Allah Save The Muslims In Pakistan
Ya Allah Save The Muslims In Yeman
Ya Allah Save The Muslims In Syria
Ya Allah Save The Muslims In Burma
Ya Allah Save The Muslims In China
Ya Allah Save The Muslims In Pleastine

28
15.9k
20.2k

Tahu kenapa orang kalau solat “sujud akhirnya” itu lama?

Mintalah :

-Syurga
-Mati keadaan khusnul khotimah
-Sebelum mati disempatkan bertaubat

4
14k
19k

Look at the state of the ummah today, Muslims killing Muslims, increased zina, Increased consumption of alcohol & drugs, free mixing, loss of deen knowledge, loss of salah & reading the Quran. By the time dajjal comes along most of his work will be done. May Allah protect us all.

24
988
2.4k

Kawan rapat saya dari Wau Animation yang buat storyboard untuk Ejen Ali berterima kasih kepada Upin Ipin dan Boboiboy kerana telah memberikan aura positif terhadap industri animasi di Malaysia.

Tapi ada pula orang sibuk melagakan. Marilah raikan usaha mereka. https://twitter.com/adamadham__/status/1200624869320220672 

70
21.7k
24.8k
so touched me 😢 mencari pemilik tulisan atas duit ni.. Nak bg free kpd pemiliknya!! Tolong sy rt hingga jumpa ya!!

so touched me 😢 mencari pemilik tulisan atas duit ni.. Nak bg free kpd pemiliknya!! Tolong sy rt hingga jumpa ya!!

16
11.5k
7k
tolong kawan aku please. dia terlewat hantar permohonan ptptn. sem 2 nanti baru boleh mohon semula. tapi. kalau dia tak bayar yuran sem 1, dia tak dapat jawab final exam, so takkan wujud sem 2 untuk dia.

tolong kawan aku please. dia terlewat hantar permohonan ptptn. sem 2 nanti baru boleh mohon semula. tapi. kalau dia tak bayar yuran sem 1, dia tak dapat jawab final exam, so takkan wujud sem 2 untuk dia.

56
3.9k
2.2k

Aku mati dah setengah minit tadi. https://twitter.com/mszikr/status/1200801450302951424 

97
20.9k
12.8k

Nothing improve since 2 weeks recovery

0
1
1