.
дисперзија

дисперзија

@disperzija

Tweets9.4k
Followers1.4k
Following279
Likes30.7k

био ко да не био

Joined on September 2017

Statistics

We looked inside some of the tweets by @disperzija and here's what we found interesting.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
1 hour
Average replies
4
Average retweets
354
Average likes
990
Tweets with photos
30 / 100
Tweets with videos
20 / 100
Tweets with links
30 / 100

Last Seen Profiles

@YanlzPrens16 @YanlzPrens16
@iiismine @iiismine
@UNT_PSCI @UNT_PSCI
@coastalpinestc @coastalpinestc
@TanjiDHossaiN9 @TanjiDHossaiN9
@peri5c @peri5c
@saf___1 @saf___1
@al_fahd01 @al_fahd01
@spjeew @spjeew
@kocaeliihh @kocaeliihh
@EvaBlascoPo @EvaBlascoPo
@a_shun_8 @a_shun_8
@Hagleycc @Hagleycc
@russell_doc @russell_doc
@SAdSS3h4cgLeT9Z @SAdSS3h4cgLeT9Z
@KKAWIN14 @KKAWIN14

0
0
2

0
1
5

Јас сабајле кога одам на работа https://twitter.com/geosinklinalno/status/1218988877647679488 

0
0
3
This is what i need rn 😢

This is what i need rn 😢

17
3.6k
8.3k
😍 која од која поубава

😍 која од која поубава

3
0
14
😍

😍

2
0
6

Dzaba sve kada nisi sa onim koga volis

0
4
21

Шо се десило у мојо змијарник со крсто бе?
Само ја поима немам, јер на работа

0
0
6

6
69
255

Лечат, лечат...само вие не се симнувајте од Qr и сида ќе почнат да лечат. https://twitter.com/Marie_HotCat/status/1218594991804764160 

0
0
2

Баш така https://twitter.com/beba19581/status/1218495508563603456 

0
0
4
WANT

WANT

53
3.7k
12.1k

0
0
6

Кукли 😍🥰🥰🥰 https://twitter.com/SOliver2020/status/1218611719213330433 

0
0
1

Јас го можам превиткувањето ама само со палецот на левата рака и со 2 и 3 прст на истата рака тоа што она го прави со 2те раце.
💪💪😈 https://twitter.com/blusewillis/status/1218645613019090947 

0
0
1
#Terranova Terranova, in #Canada

#Terranova Terranova, in #Canada

1
25
45
Има лек 😈😈😈😂😂😂

Има лек 😈😈😈😂😂😂

0
0
9

Мајче 🤗🤗🤗🤗🤗 https://twitter.com/trajcenikolovs5/status/1218604839200067585 

0
0
0
🙄🙃😟

🙄🙃😟

0
0
1

Дојди да се мазиме и водиме љубов

3
2
13

Еден ден ќе сум втора смена на работа и хоп се будам во 6...спиј там'

0
0
5
Next Page